Kylppärin seinä

Kylppärin puolella hommat etenee, ensimmäiset kerrokset tiilitasoitetta on levitelty ja odottavat kuivumistaan. Kiinnitin hanakulmat ja niiden suojaputket, sekä muurasin ko. vekottimet seinään. Kahitiilestä muurattu seinä saunan ja KPH:n välillä tuli valmiiksi, jonka nokkaan tein jo valun harkkojen päiden tasaamiseksi. Pihalla on käännelty talon takana kiviä ja ikkunoita sekä karmeja on maalailtu ahkerasti. Tänään myös huviksemme otimme Teemun kanssa lekan kauniiseen käteen ja katsotiin saadaanko tiiliseinä säiliön ja pannuhuoneen välillä matalaksi – ja saatiinhan sitä kohtuu hyvinkin. Kokeilemme olla kaatamatta koko seinää, jotta siitä saisi TK:n seinäksi hyödynnettyä edes 40% – tämä myös keventäisi työtaakkaa muuraamisen osalta sopivasti.

Tänään paikalla kävi myös Thermian (Turunmaan Lämpötalo) Reijo ja Jimmy katsomassa tarjouksen yksityiskohdat läpi. Koluttiin nurkkia ja varmisteltiin laskelmien paikkaansa pitävyyttä yms.. Hyvältä näyttää 🙂

29-05 Rusina-kellari-1

Ikkunoita maalattuna, rikkinäisten lasien saldo taitaa olla tällä hetkellä 3. Yhden hajoitti vahingossa kaatunut lasi, toisen Teemu naulatessaan listaa paikoilleen ja Pasi hajoitti yhden 🙂

29-05 Rusina-kellari-2

Kylppärin ja saunan välinen Kahi-harkkoseinä, sekä ensimmäiset kerrokset tiilitasoitetta. Niin ja tietenkin suihkun hanakulmien muuraukset.

29-05 Rusina-kellari-3Iltapäivän kunniaksi Teemu kanssa vuoroteltiin öljysäiliön tiiliseinän parissa. Kovin montaa tiiltä ei ehjänä tosin saatu pois – aikamoiseksi jauhoksi meni.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *