Sekalaista settiä viikon alkuun

Viikko alkoi sekalaisella setillä: Kylpyhuoneen seinää, uutta seinää, rappausta, pihakivetysten oikomista ja ikkunoiden maalausta.

27-05 Rusina-1

Pasi aloitti kellarin ikkunoiden hionnan ja maalauksen, tällä pikahoidolla ikkunat pärjäävät taas muutaman vuoden ja ehkä silloin ne korjataan ”kunnolla”. Tällä tarkoitan helojen maalausta oikeilla maaleilla, rikkinäisten listojen vaihtaminen, ikkunalasien vaihtaminen (siis rikkinäisten) yms… Mutta jotta ikkunat eivät olisi täysin lahot muutaman vuoden päästä, annetaan niille nyt hieman ensiapua.

27-05 Rusina-2

Kokeilin jo aloittaa tiilitasoiteen levittämisen, koska kerroksia tulee jokunen on aloitettava jotta edes joskus valmistuisi.

27-05 Rusina-1

Haimme Teemun kanssa K-raudasta Kahitiiliä (Väliseinätiili 300x85x198) ja hieman ohutsaumalaastia, ensimmäiset 4 ja 1/3 kerrosta on kasassa (täysin suorassa) 🙂

27-05 Rusina-4

Erkin kehoitukset osa 65: Takapihan kivetyksen uudelleen suuntaminen siten, että vesi valuu pois päin talosta. Itse ”tasaista osaa” ei ole tehtävissä suuremmaksi, joten nyt lähinnä suuntaan kivetyksen uusiksi talon takana. Jos tästä ei ole mitään apua, niin ehkä lisäämme Finfoamia kivien alle, ja sen jälkeen vaihtoehtoina onkin patolevytys ja salaojituksen korjaaminen.

One thought on “Sekalaista settiä viikon alkuun

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.