Huomenna valetaan lattia

Huhuh mikä viikko, eikä loppua näy. Torstain jälkeen on yksi kylppärin seinä jo lähes timantti, eli vihdoin on saavutettu lopullinen pinta. Enää odottelen ko. kohdan kuivumista, jotta pääsen sen viimeistelemään. Tämän jälkeen on vielä n.4/5 jäljellä 😀 Mutta hyvältä näyttää. Lattialämmityksen asentaja tosiaan kävi vetämässä letkut kylppäriin ja Arto siitä innostuneena ilmoitti, että sunnuntaina sitten tehdään lattiavalut. Tänään Inkan ja Empun juhliessa ylioppilaita rakentelin rappusia takapihan ovelle. On sitten Teemun kanssa mukavempi vaihtaa oveakin (kunhan se saapuu joskus 2kk päästä – pitää muistaakkin ilmoittaa ovien kätisyys!).

Eilen kävi Turun Asbesti- ja Saneerauspurku Oy:stä Heikki katselemassa Pannuhuoneen asbestiputkia ja katsomassa tarjouksen tekemiseen tarvittavia asioita. Eilen käytiin vielä Arton kanssa kärräämässä Topinojalle oksia, haravointijätettä ja lahonneita tukkeja – saatin näin piha huomattavasti siistemmäksi.

Huomista varten on tänään haettu K-Raudasta 80 säkkiä Lakka S100 valmisbetonia (olisin mielelläni ottanut suursäkin, mutta kun laski hinnan kuljetukselle tuli tälle määrää yksittäiset säkit edullisemmaksi vaihdoehdoksi). Säkeistä myös työ on tarkempaa, koska betonin määrää ei tarvitse arvailla vaan säkistä tulee myllyyn aina 25kg. Arto kävi hakemassa myllyn lainaan Pasilta Naantalista. Soittelin vielä Jaakkoa (Iso-Vaaria) mestariksi komentamaan kisällejä, jotta saadaan asianmukaiset lattiat aikaiseksi. Niin ja säkit siit tosiaan hain peräkärryillä, oli hieman nostamista Luumutien päässä, kun ”nopeasti” heitteli lavallisen (49) säkkiä pikkuautotalliin 🙂

1-6 Rusina-Kellari-1
80 säkkiä S100 saunan/kylppärin lattiaa varten, sekä betonimylly.
1-6 Rusina-Piha-1
Rakensin vanhojen rappujen mukaisesti (niiden päälle) uudet portaat, sekä tasanteen. Portaiden on tarkoitus nousta vielä ”yläpihalle”, johon saattaa tulla joku kiva pieni patio esim. ruokailuja varten?
1-6 Rusina-Piha-2
Edellinen omistaja Sven-Görän totesi jollain tapaamisellaan, että tuon oven raput ovat yksi hänen lempipaikkansa. Nyt muutaman viikon jälkeen voin todeta, että Sven oli oikeassa, paikka on ihan mahtava. Toivon uusien rappujen tuovan vielä enemmän tunnelmaa ja mukavuutta ko. paikkaan.
2-6 Rusina-kellari-2

Seinä tasoitettu valmiiksi, enää hieman hiomakiveä ja viimeistelytasoitus niin valmista on.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *