Kodinhoitohuone/TEKN: Betoniraudoitus

K-Raudasta tilattu kuorma oli saapunut aamuvarhain, jo ennen kuin olin itse ehtinyt paikalle. Tietenkin betonisäkit keskellä pihaa, vaikka pyysin että ne nostettaisiin autotalliin. Nooh puhelua K-Rautaan ja lupasivat palata asiaan… Nooh ei palattu, mutta kuljetuksen suorittanut yrittäjä saapui paikalle ja hän siirsi säkit pihalta autotallin puolelle. Loppu hyvin, kaikki hyvin. Nyt kelpaa tehdä betonia, kun säkit ovat säiltä suojassa.

Kuorman mukana saapuneet 8mm verkot asenneltiin tänään Tekniseen tilaan ja kodinhoitohuoneeseen, odottamaan torstaista lattialämmityskaapelin asennusta. Sekä Perjantai/Lauantain välistä valua. Tänään myös muurailin jo vanhaa tiiliseinää uuteen uskoon, mutta koska rälläkkä teki tenät (taas, on se kumma ettei Hong Kongin halppis rälläkällä saa edes yhtä betoniraudoitusta pilkottua, onneksi oli puukkosaha) jäi Kahiväliseinäharkot pilkkomatta. Eli rälläkän metsästykseen, toki tuo käydään vaihtamassa taas uuteen / ottamassa rahat takaisin Honkkarista.

 

26-6 Kellari ja keittio-8
Aloitettu tiiliseinän korjaus, vielä 3/4 jäljellä. Täytynee käydä hakemassa pari säkki muurauslaastia (taas). Täytyy sanoa, että edellinen muurari on ollut sen verran omaperäinen, että on suorastaan vaikea yrittää matkia ”miten sattuu” -tekniikalla tehtyä seinää, mutta mielestäni olen onnistunut siinä hyvin. Tiilet on vähän miten sattuu – ja tämä kaikki siis tarkoituksella 😉
26-6 Kellari ja keittio-7
Samainen muuraus toisesta kulmasta. Tähän väliin tulee myös ovi tekniseen tilaan.
26-6 Kellari ja keittio-6
Sitten se surullisen kuuluisa rälläkän hajoittanut 8mm betoniverkko, jonka rakas veljeni taiteili paikoilleen.
26-6 Kellari ja keittio-5
Ja sama verkko kodinhoitohuoneen puolelta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *