Pari uutta kasvia ja kivimuuria

Tällä työmaalla on tapana taukotoiminnan oheistoimintana tehdä jotain ”kevyttä” puutarhassa. Aiemmin tällä viikolla jatkettiin Teemun kanssa kivimuuria ja Teemun ideoimana aiemmin maasta kaivettu kivipaasi käännettiin vaakatasoon ja tehtiin siitä penkki kivimuuriin upotettuna. Kivet vaan loppuvat kesken, joten muuri jäi jälleen kerran vaiheeseen.

Tänään, kun käväsin K-Raudassa hakemassa Kodinhoitohuoneen viemäriputken osia ostin samalla heräteostoksena muutaman viherkasvin puutarhaan, vaikka tänä vuonna ei itse puutarhaan pitänytkään tehdä ”oikeita” hankintoja. Ostoskoriin tiensä löysi:

15-6 Rusina-kellarijapiha-7
Edellisen listan kaksi jälkimmäistä kasvia istutettuna aiemmin tehdyn kivimuurin reunalle.
15-6 Rusina-kellarijapiha-6
Kivipenkki ja muurinjatke. Muurin ylle on istutettu Sinikuunliljat. Oikealla ylempänä on, vielä toistaiseksi tuntemattoman hopealehtisen pensaskasvin alku (siirretty emonsa alta).
15-6 Rusina-kellarijapiha-5
Penkki ja muuri toisesta näkökulmasta

 

One thought on “Pari uutta kasvia ja kivimuuria

Vastaa