Etupihan Kivimuurit ja Norjanangervot – Osa 3 (Päivitetty 5.7.2013.)

Etupihalla kivimuuriprojekti jatkui ison autotallin kyljelle, jossa tarkoitus on kaivaa vanha (valuvan maan peittämä) kivimuuri takaisin esiin ja jatkaa sitä (ylöspäin) käytöstäpoistetun kivirapun rapuilla. Tarkoitus oli myös tehdä Nupukkakivistä reunus autotallien eteen, minkä toisella puolella olisi nurmea ja toisella hiekkaa (ja tulevaisuudessa kivetys). Tätä kuitenkaan ei tarvinnutkaan tehdä vaan maata kaivaessa paljastui sieltä aiempien omistajien tekemä kivireunus, juuri siitä johon olisin sen itsekkin pistänyt. Ehkä vain korotan tuota reunusta hieman ja tietenkin kaivetaan maa ympäriltä pois jotta kivet tulevat esiin ja pääsevät oikeuksiinsa.

Etupihalla viimeisteltiin myös Kuunliljapenkki, josta jäi viime viikosta puuttumaan pari kiveä, tarkoitus on vielä tällä viikolla alkaa täyttämään paria etupihan nurmessa olevaa koloa mullalla ja kylvää nurmikonsiemenet ko. kohtiin. Jossain vaiheessa kun Kellarin Aulatilan lattiaa päästään valamaan on tarkoitus myös valaa roskakatos valmiiksi.

WP_20130702_013
Keskeneräinen Ison autotallin vieressä oleva kivimuuri, sekä maasta löydetty nupukkakivireunus.
WP_20130704_016
Enää kasa maata lapioitavana.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *