Laattojen valikoinnin vaikeus…

…on muuten sellainen asia että oksat pois. Omasta mielestäni remppaamisessa on muutama hankala asia:

1) Valaisimet!!! Oikean valaisimen/valaistuksen löytäminen tilaan on erittäin vaikeaa. Kuka tahansa osaa mennä Anttilaan (tai vastaavaan) ja noukkia ”parhaan mahdollisen valaisimen”, mutta onko se hyvä ko. tilaan, niin todennäköisesti ei.

2) Laatat (tai Tapetit), hyvänä kakkosena tässä päätöksen teon tuskassa. Talon ulkoseinän väri ei ole mikään ongelma, tai minkä laista paneelia mihinkin, minkälainen hana, mikä rakennemateriaali tms… mutta laatat ja tapetit oih ja voih!

Tänään oltiin 2h valitsemassa laattoja Kaakelikeskuksessa, ja lopputuloksena oli kohtuu perus ”kolhitut/moukaroidut” valkoiset 20×30 seinälaatat ja peräseinään tälläinen (alla) mosaaiikkikivihässäkkä (joka oli rakkaan vaimoni suosikki). Täytyy sanoa, että itse olisi halunnut hieman enemmän kiiltoa ja kimalletta :). Saimme myös parin laatoittajan nimet, joista tulikin mieleeni, että pitää soittaa Erkille ja Sarille ja kysellä heidän laatoittajien yhteystiedot.

WP_20131014_16_48_34_Pro

Kuluvalle viikolle riittää siis tekemistä, joista yksi olisi tuon saunan lattian tasoitusten tekeminen, mutta pyykkikone on vielä hieman tiellä! Täytyy nyt alkaa oikeasti hieman miettimään, että miten edetä parhaiten tässä palapelissä.

One thought on “Laattojen valikoinnin vaikeus…

Vastaa