KHH: Vaihe 3 – Kalusteet ja niiden asennus (Päivitetty 08.03.2014)

Tänään saatiin aiemmin tilaamamme Kodinhoitohuoneen kalusteet Laitilan Erikoiskalusteesta kotiinkuljetettuna. Kalusteita vastaanottamassa oli Appiukko ja Teemu, joiden kanssa saatiinkin suurimmat palaset paikoilleen vielä ensimmäisenä iltana. Jäljelle jäi vielä puisten ovien maalaus, sekä vähän sähkötöitä. Ehdein vielä Teemun kanssa asentelemaan LVI-Pisteestä ostetun Franken kodinhoitohuoneen altaan (Tiira) ja Grohen (Eurosmart), sekä Oraksen pesukonehanan paikoilleen. Viemärin kanssa piti käväistä nopeasti K-Raudassa hakemassa yksi 75mm -> 50mm supistin, jotta sai Franken vesilukon kiinni viemäriin (on se mukavaa, että tuo K-Rauta on ihan nurkan takana!).

Kaappien rungot ovat valkoista melaniinia, taso on massiivikoivua, ovet massiivipuuta ja kaapeissa on hieman jotain mekaniikkaakin mukana (saranoita, hidastettuja laatikoita, koreja, tankoja ja kaikkea muuta pientä).

Kodinhoitohuone pieneni kohtuu paljon kalusteiden asennusten jälkeen, mutta tilaa on vielä läpikululle.

20140214 Rusina-4

20140214 Rusina-6

20140214 Rusina-7
Massiivikoivuinen taso, Franken allas asennettuna hanoineen paikoilleen.
20140214 Rusina-5
Vaatekaappi.
20140214 Rusina-8
Vaatekaapit (3kpl).
20140214 Rusina-9
Allaskaapin vetolaatikko/ovi yhdistelmä. Tarkoitus on, että tähän laatikkoon tulee pieni roskis (kuivausrummun nukille), sekä säilytystila pesuaineille.
20140214 Rusina-10
KHH kaappien puisia ovia.

Seuraavaksi onkin siis edessä ovien maalausta ja niiden asentelua paikoilleen, sen jälkeen kodinhoitohuone olisi tältä erää valmis. Jatkoa on silti senkin jälkeen luvassa, sillä ko. tilaan pitää tehdä yksi aukko ja asentaa ulko-ovi ko. aukkoon. Ja varmaan pitäisi jotain noista IV-kanavista hieman koteloida piiloon.

23.2.2014 Sunnuntai: Ovia on maalailtu koko viikko ja suurin osa siitä Teemun toimesta. Nyt kaikki ovet ovat maalattuina (ja viimeiset kuivumassa), joten KHH-kaapistot saadaan koottua lopullisesti. Maalauksen jälkeen tosin on vielä kahvojen kiinnitys jäljellä 🙂

20140223-2 Rusina-1
Vaatekaapin viimeiset kaksi ovea maalattuna.
20140223-2 Rusina-3
Pienen 500mm kaapin ovi maalattuna, kahvoitettuna, hidastettuna ja paikoillaan.
20140223-2 Rusina-4
ns. siivouskomeron ovi kahvoitettuna paikoillaan.
20140223-2 Rusina-5
Vaatekaappiryhmän lyhin ovi paikoillaan

08.03.2014 Lauantai: Myös kodinhoitohuoneen maalatut ovet ja oviin kahvat tuli pistettyä paikoilleen jo viime viinkonloppuna, mutta en ehtinyt vain päivittämään blogia. Eli kodinhoitohuone on nyt vihdoin käyttökunnossa! Appiukon kanssa poistettiin ko. tilasta myös valokatkaisin ja tilalle pistettiin kattoon Siebelin liiketunnistin, joka sytyttelee valoja automaattisesti kun havaitsee liikettä. Näin ei tarvitse pyykkikorin kanssa enää miettiä mistä sai valon päälle, tai kauppakassien (kunhan saadaan sisäänkäynti tähän ensin tehtyä).

20140308 Rusina-4

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *