Arkisisäänkäynti – Vaihe 2: Ovi sisäänkäyntiä varten (ja oviaukko?)

Ovi tuli noudettua Ovitehdas Vihannolta ja ovi oli jälleen juuri sellainen kuin tilattiin. Nyt pitäisi saada timanttileikkaaja langanpäähän, jotta saadaan aukko seinään ovea varten ja päästäisiin ovea asentamaan. Suunnittelin myös tätä touhua siten, että Heinäkuussa (ehkä aloitus jo Kesäkuussa) olisi tarkoitus tehdä tämä sisäänkäynti / pikkuautotalli / varasto asia lähes valmiiksi. Tarkoittaisi siis sitä, että autotallin/varaston puolelta lattia piikattaisiin ja valettaisiin uusi, muurattaisiin eristetty seinä, sekä tehtäisiin väliaikaiset rappuset ovelle. Itse oven edusta jätettäisiin auki viemärin ja vesijohdon remonttia varten, joka näyttäisi siirtyvän johonkin tulevaisuuteen kohtuu vaisujen tarjousten ja kohtuu kalliiden hintojen takia.

20140521 Rusina-1
Ovi lasiruuduilla ja lukko molemminpuolin (lasiruutujen takia). Hätäpoistumistie järjestetään toista ovea käyttäen (silti kellaritiloissa pysyen).
20140521 Rusina-2
Karmit (pikkuautotallin puolella).

Ovi, saranat, lukko yms… kaikki hyvin tehtyjä ja nätisti paketoituja. Vihannolta ostamani ovi on jälleen juuri sitä mitä odottaa voi, eli hyvää laatua ja nättiä käsityötä! Ovelle tuli hintaa 1330€ (täytyy tarkistaa), eli ei juurikaan aiempia enemmän, pieni korotus hinnassa johtui tuosta kaksipuoleisesta lukkopesästä. Huomisen aikana olisi hyvä saada timanttileikkaaja kiinni, jotta saataisiin reikä seinään 🙂 Myös pitäisi siivota autotallia ja suunnitella tuo autotallin purku ja uudelleen valu. Tarkoitus olisi ottaa taas Vahdosta Antilta jätelava pihaan (kesäkuun lopussa) täynnä multaa etupihan tasoitusta varten ja täyttää se sitten betoni, maa-aines ja tiilijätteellä.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *