Roskakatoksen maalausta (Päivitetty 19.5.2014)

Alotin roskakatoksen maalausurakan pesemällä katoksen appiukon painepesurilla. Tämän jälkeen yritettiin tihrustaa Uulan värikarttaa ja sen innoittamana haettiin Teemun kanssa Bauhaussista kaksi 1L purkkia pellavaöljymaalia. Alustaviksi väreiksi valikoitui Jäkäla ja Oliivi.

Näillä samoilla väreillä ja maaleilla olisi tarkoitus myös maalata itse talokin, joten siksi aloitettiin roskakatoksesta. Maalaus tuli tehtyä hieman ajoissa (sääolosuhteisiin viitaten). Katos on nyt maalattu kertaalleen ulkoa ja sisältä osittain. Tarkoitus on vielä hakea 9L pytty molempia ja maalata katos loppuun seuraavan poutakelin sattuessa eteen.

20140517 Rusina-6
Pellit irroittettuna ja ulkopinta maalattuna.

20140517 Rusina-5

19.5.2014 Maanantai: Raaputtelin hieman talon seiniä auki naapurilta lainassa olleella Speedheater laitteella ja hyvin tuntui lateksi irtoavan! Enää vain täytyy keksiä, miten tehdä sama koko talolle 🙂

20140519 Rusina-4

20140519 Rusina-6

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *