Puutarhailut 2014 – Osa 8: Keskipihan kivimuuri

Aiemmin kesken jäänyt kivimuuri keskipihalta saatiin valmiiksi tänään. Tämä muurinpätkä aloitettiin ensimmäisenä kesänä kun aloin kasaamaan pihan kiviä muotoonsa, sekä se jatkoa tovi sitten, jolloin tasoitin pienen pläntin takapihaa ja siirsin kivet tähän muuriin.Muuri ei ehkä näytä maailman parhaalta, mutta ajaa asiansa ja sulautuu hyvin pihaan (jopa niin hyvin, ettei anoppi huomannut että kivimuuria oli ilmestynyt jokunen metri etuoven eteen).

20140617 Rusina-1
Kivimuuria on jatkettu aiemmin tehdyille kiviportaille asti. Muurin päälle täytyy vielä kipata jostain multaa ja odotella kurjenpolvien leviämistä, niin ja Alppiruusun kasvamista.
20140617 Rusina-2
Muuria tehdessä syntyi etureunaan puolivahingossa pieni penkka, johon istutettiin Lamoherukka.
20140617 Rusina-3
Lähikuvaa Lamoherukasta, jossa pitäisi olla kohtuu näyttävä syysväritys (ainakin internöötin mukaan). Tämä myös tuntuu tekstin mukaan leviavän herkästi, joten voi olla että joutuu leikkelemään hieman.

Vastaa