Arkisisäänkäynti – Vaihe 6: Uuden ulko-oven asennus

Kolmen lapsen kanssa riittää sen verran tekemistä, että vaikka talossa silloin tällöin tapahtuukin jotain uutta, ei sitä ehdi päivittää blogiin. Mutta nyt siis itseasiaan, eli mennä viikolla asentelin arkisisäänkäynnin oven karmeineen paikoilleen. Ovi painoi kuitenkin sen verran, että Arttu-poika tuli nostamaan sitä kanssani paikoilleen sunnuntaina.Ovi-aukko siis timanttisahattiin jo tovi sitten. Itse karmiin tein upotukset kyseiseen tarkoitukseen tarkoitetulla terällä (jossa on 5mm terä keskellä ja 13mm upotusterä ympärillä), jotta saan tulpattua ruuvinreijät piiloon. Itse kiinnitykseen käytin 100mm naularuuveja (proppu + ruuvi) ja tiivistämiseen Tytan LowExpanssion uretaanivaahtoa. Kiilat on tehty kestopuusta jiirisahalla silvottuna.

20140707 Rusina-1-2
Karmi paikoillaan ja vaahdon liian laajentumisen ja sen seurauksena karmien välin pienenemiseksi naputtelin väliin pari lautaa.
20140707 Rusina-1
Ovi nostettuna paikoilleen (kahvan taisin pistää johonkin – mihinköhän :D, niin ja ne ruuvit sitä varten)…
20140707 Rusina-2
Tähän eteen voi kuvitella harkkoseinän ja nuo ovet pois kokonaisuudessaan, siten että ovi ja sähkötaulu jäävät ulkopuolelle.
20140707 Rusina-3
Kuvaa ovesta KHH-puolelta.

Vastaa