Arkisisäänkäynti – Vaihe 10: Portaat ja muuta viimeistelyä (Päivitetty 21.8.2014)

Keittiön kaapistoja odotellessa käytän tätä huimaa luppoaikaa muita nurkkia järjestellessä. Tänään kellarin wc:n katon lisäksi askartelin kaiteet ja raput lähes valmiiksi. Kaiteiden lisäksi muurasin loput liuskekivet paikoilleen. Appiukon kanssa asennettiin myös valaisimia kattoon ja jahka liiketunnistin on hankittu saadaan valo käyttöön.Eli edessä on vielä liuskekivien saumausta, kaiteiden viimeistely (puuttuvan käsipuun asennus), sähkötöitä ja listoitusta, sen jälkeen tämä olisikin täysin valmis.

20140817 Rusina-4
Pari pientä led-spottia katossa valaisemaan portaita.
20140817 Rusina-5
Raput ovelta…
20140817 Rusina-6
Raput pihalta. Olen kohtuu tyytyväinen ”koristelun” lopputulokseen. Vielä kun saa kaiteisiin kaidepuun niin avot. Ensi vuonna sitten maalia pintaan.

Huomenna jos saisi kattolistoja paikoilleen ja kun sää sallii niin voisi saumata kivet.

Torstai 21.8.2014: Eilen sain käsipuun paikoilleen ja tänään viimeistelin koko sisäänkäynnin ja julistin sen valmiiksi 🙂 Loput Vetonitin 410:t levitin puuhuoneen puolelle, vielä kun olisi yksi säkki lisää, niin saisi seinästä aivan tasaisen.

20140821 Rusina-8
Seinä puuhuoneen puolelta. Ongelmana tämän seinän tasoituksen kanssa on II-laatuinen lämpöharkko, jonka paksuus vaihteli jonkin verran ja heittoa syntyikin pahimmillaan 30mm, joten sitä en ole saanut rapattua kahdella kerralla kuntoon, kuten julkisivupuolta. Tosin myös tavara loppui kesken, mutta onpahan nyt sentään kauttaaltaan kahdesti rapattu. Kolmannella kerralla saisi jo täysin sileän pinnan.
20140820 Rusina-4
Käsipuu paikoillaan. Tuon hirveän irvistävän kolon peitin vielä kestopuusta sahaamallani listan palalla. Lopputuloksesta tuli mielestäni erinomainen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *