Keittiö – Vaihe 5: Kaapistot ja niiden tilaus

Parempi myöhään kuin milloinkaan, siis tehdä tämä postaus 🙂 Toisaalta vasta eilen vahvistettiin viimeiset asiat liittyen kaappeihin ja niiden kustannuksiin, joten ehkä en olekkaan tämän kanssa niin myöhässä? Eli meille tulee siis massiivipuiset keittiön kaapistot ”nykyaikaisilla” mekanismeilla ja keittiön tyyli on 50-luvulta 🙂Keittiö on siis massiivikoivuinen tasojaan myöten ja väriltään vaalea (runko valkoinen, ovet ”kaoliini” (chekkaa Tikkurilan sivuilta), tasot koivua). Kaappeja on neljälle seinällä (joo toki yksi seinistä on hyvin lyhyt, mutta kuitenkin). Eli pääosa kaapeista on keittiön puolella ja muutama myös ripoteltu ruokahuoneen puolelle. Vetolaatikot on tehty (nykyaikaisen peltisen kyljen sijaan) massiivikoivusta (vahattuna/öljyttynä). Ovet ovat 50-luvun tyyliin huulletut ja vetiminä lankavetimet, pikkulokeroiden vetiminä posliininupit.

kaapistoKaapiston tilasimme siis Laitilan Erikoiskalusteesta ja hintaa sille tuli 7900€ sis. myös LED-valasimet sokkelissa ja kahden yläkaapin alareunassa. Tästä linkistä tarkempi kuvasarja Kaapiston mittakuvasta.

Tähän konkurssiin tulee vielä lisäkustannuksia peltisepältä Huuvan muodossa, jonka hintaa odotamme yhä. Täytyy myös tilata kipinäsuoja puuhellan eteen (voisi tilata samasta paikkaa kuin huuvankin).

Kaappien toimitusajankohta on vielä hieman hämärän peitossa, mutta ensiviikolla (18-23.8 välisenä aikana) pitäisi saapua kaappeja 🙂 Niiden saapumisen jälkeen on vielä pari päivää hommia välitilan laattojen ja sähköjen muodossa. Sekä tietty kaikki jälkityöt kuten listoitus, sokkelit ylös ja alas, taso RH:n puolelle, kattovalaisimet ja todennäköisesti monta muuta pientä asiaa, jonka unohdin!

Vastaa