Kellarin WC – VALMIS! (Päivitetty 28.8.2014)

Kun sataa, sataa kaatamalla (when it rains it pours) tms… eli toinen huone jo valmiiksi samalla viikolla 🙂 Tällä kertaa kuvioissa oli kellarin WC, johon saatiin viimeinen rakenteellinen asia kuntoon, eli sähköt. Vielä se tosin kaivannee hieman naisen kättä, jotta näyttäisi nätemmältä, mutta valmis se kuitenkin on!Kellarin WC ennen remonttia oli pyykkitupana ja jonkinlaisena varastona.

kellarin-wc_ennen
Kellarin WC (romuvarasto/pyykkitila) ennen remontin alkua.

Tosin viimeistelessä (kattoa paneloidessa) tuli halkaistua tuo pytyn kansi, joten sellaisen saa kyllä vielä tilata uuden (kun on rahaa).

Vessa aloitettiin jo aivan alkuvaiheessa, kun tehtiin kellaria (jolloin vedettiin viemäri ja vedet). Vessa taidettiin saada käyttökuntoon jo tovi sitten (olisikohan ollut viime syksystä), mutta valmiiksi sitä ei ollut mahdollista tehdä, ennen kuin keittiöremontti saatettaisiin valmiiksi. Nyt tuli kuitenkin se vaihe, että keittiöön saatiin jo vedettyä sähköt ja viemäri siirrettyä, sekä vedettyä KPI:n putkisto, joten vessan pystyi tekemään loppuun (siitä lisää täällä).

Kellarin vessassa on valaistus niin ikään liiketunnistimen takana (kuten vintillä), kalustus on hieman budjettisyistä IKEA:sta, mutta siitäkin huolimatta siitä tuli ihan hyvä. Nyt kelpaa käydä tarpeilla kellarissakin 🙂

20140820 Rusina-5

20140820 Rusina-6

20140820 Rusina-7

20140820 Rusina-8

20140820 Rusina-9

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *