Vintin Vessa – VALMIS!

Wuhuu, vihdoin koittaa tämä suuri hetki kun voi julistaa vintin vessan valmiiksi 🙂 Käytännössä valmistumista on estänyt kolme listaa ja loput pyyhekoukut, sekä karmin maalaus. Nooh nyt nämä kaikki on tehty ja voin sanoa, että Vintin WC on nyt valmis!

20140819 Rusina-3

 

Siinä se nyt sitten on! Aiemminkin tämä pieni koppi oli vessa, mutta n.0,7m2 pienempi. Lisää tilaa vessalle otettiin toisen makkarin kaapeista (jotka poistettiin). Kaapit uskallettiin poistaa, koska tarkotus on tehdä kyseiselle makkarille oma vaatehuone kylmään vinttitilaan. Kaapit poistamalla saatiin vessaan mahtumaan leveä ja normaalisyvyinen allas, sekä ns. peilikaappi.

Työt alkoivat purkamalla (josta voi lukea täältä), purkamisen jälkeen (ei niin yllättäen) alkoikin rakennusvaihe (josta lisää täällä). Lattiaa sai oikaista jonkin verran, sekä sen pinta nousi hieman vesikiertoisen lattialämmityksen takia. Pintatöitä tehtiin samalla vauhdilla kuin muitakin ja vessa oli käyttökunnossa kohtuu nopeasti (josta lisää täällä). Mutta valitettavasti listojen (siis ne jotka näkyy hyvin ylemmästä kuvasta mustien tasojen alla) maalaminen hieman jäi, samoin kuin karmin, joten vessaa en saanut kuitenkaan ”valmiiksi” (ainakaan niin, että olisi sen voinut hyväksyä valmiina). Nyt tässä keittiön kaappeja odotellaan, päätin puristaa tuon kuntoon samalla kun viimeistelen kellarin vessaa ja näinhän sitten tehtiin. Tänään naputtelin maalatut listat paikoilleen, sekä ruuvasin parit nupit (pyyhekoukut) paikoilleen ja avot – valmista tuli!

20140819 Rusina-1

20140819 Rusina-2

20140819 Rusina-5

20140819 Rusina-6

20140819 Rusina-7

20140819 Rusina-8

20140819 Rusina-9

20140819 Rusina-10

20140819 Rusina-11

 

Siinä se nyt sitten komeilee. Vessan kalusteet olivat pienoinen kompromissi budjetin kanssa, mutta eipähän haittaa jos lapset hieman vettä läikyttää 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *