Ulkoseinien maalaus – Vaihe 3: Vuoden 2014 maalausurakka päätökseen

Tavoitteet vuoden 2014 maalausurakalle taisi olla hieman epärealistiset (joskin kylläkin teidossa), mutta se mitä saatiin valmiiksi oli oikein hyvä määrä. Seinistä jäi maalaamatta ns. julkisivu (itäseinä / kadunpuoleinen), lahokohdan korjaus, räystäslautojen maalaus ja kulmien maalaus/lautojen vaihto. Ensi vuonna (jos käy hyvä tuuri) on tarkoitus vuokrata nostin, jotta saisi itäseinän korkeimmat osat kuntoon, sekä tehtyä räystäät kuntoon, että maalattua koko talon toiseen kertaan.

20140907 Rusina-11

20140907 Rusina-6

20140907 Rusina-4

20140907 Rusina-2

Maalasin myös roskakatoksen talon väreillä.

20140907 Rusina-10

20140907 Rusina-9

Seuraavaksi pitää vaihtaa (ja maalata) kulmalaudat, korjata räystäät molemmilta puolin, maalta itäseinä (raapia se toki ensin), maalata sokkeli (autotallin edustoineen) ja maalata räystäslaudat (talon päädyissä).

Talo maalattiin Uulan Petroliöljymaalilla, väreillä Sade + Myrsky. Maalia tuli ”sudittua” liikaa kun sitä olisi pitänyt mällätä seinään niin paljon kuin suti vetää, sillä tällä hetkellä seinä näyttää vähän, no siltä että sitä on sudittu… Maalailen seinät uudelleen jossain vaiheessa, mutta tällä kertaa pääsee helpommalla, kun ei tarvitse kuin maalata.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *