Keittiö – Vaihe 10: Valoa keittiöön!

Seuraavaksi vuorossa olikin asentaa Laitilan Erikoiskalusteen tuomat LED-nauhat kiskoineen keittiön kaapistoihin appiukon avustuksella. Erikoiskalusteessa oli jo jyristty valmiiksi kaapin alareunaan urat alumiinilistaa varten, jonka sisään LED-nauhan sai liimattua. Listan päälle tulee vielä muovinen läpikuultava nauha. LED-nauhat asennettiin sokkeliin, sekä kahden yläkaapin alareunaan.

Sokkelivaloja ohjataan sekä liiketunnistimella, sekä kytkimellä. Liiketunnistimen ohjaamana valot syttyvät automaattisesti pimeällä. Sokkelin LED-nauha on 4,8W/m. Yläkaappien valot ovat aavistuksen kirkkaampaa 9,6W/m. Ylävaloja ohjataan vain kytkimellä.

Sokkelin LED-nauhat:

 

 

 

20141006 Rusina_keittio-7

20141006 Rusina_keittio-8

 

Yläkaappien LED-nauhat:

20141006 Rusina_keittio-9

20141006 Rusina_keittio-10

 

Tämän lisäksi on vielä keksittävä sopiva valaistus huuvaan, sekä asennettava hieman lisää purkkivalaisimia saarekkeen päälle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *