Valurautakyltit kellarin (sekä vessojen) oviin

Hetken mielijohteesta tilasin ebay:ta löytämäni ”valurautaiset” kyltit (”” -siksi, että ne ovat oikeasti valettua alumiinia) kellarin, sekä vessojen oviin. Tai en oikeastaan tilannut ebaysta, vaan suoraan valmistajalta/myyjältä (http://www.yesterhome.com/), mutta löysin nuo ebaysta.Kyseisen myyjän kanssa kannattaa tilaus hoitaa spostilla, sillä heillä on osa tuotteista ebay:ssä ja osa omilla sivuillaan ja mikäli haluaa säästää postikuluissa on helpointa kysyä suoraan tarjousta spostilla.

Mutta itse asiaan, mielestäni nämä valkopohjaiset, mustilla reunoilla ja mustalla tekstillä olevat kyltit istuvat tällaiseen vanhaan taloon kuin nenä päähän, sekä se auttaa myös vieraita löytämään esim. vessan, ettei tarpeita tarvitse tehdä makuuhuoneen nurkkaan.

20150131 - Rusina-1

20150131 - Rusina-2

20150131 - Rusina-3

20150131 - Rusina-4

 

Jossain vaiheessa pitää vielä tilata ”man cave” tai ”bat cave” kyltti puuhuoneen oveen (kunhan se saadaan puuhuoneesta ensin muutettua asianmukaiseksi tilaksi).

Vielä pitää ruuvata kyltit vintin ja keskikerroksen vessan oviin…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *