Keittiö – Vaihe 13: Huuvan valo

Vihdoin saatiin sähkömiestä (appiukkoa) sen verran vedettyä hihasta (vai johtuikohan se kahdesta pitkästä lauantaista, jolloin tehtiin heidän takapihalle uutta terassia?), että saatiin Huuvan valo! Itse valaisin on posliinikantainen vanha valaisin, jonka kävin ostamassa EkiSähköstä Turusta (he ottivat talteen linjasaneerauskohteesta näitä kasan). Valaisimen asennusta varten, revein irti osan listoituksesta ja porasin pari reikää huuvaan.Vielä tarvitsee tehdä listoitus kuntoon, sekä ruuvata maadoitusjohto kiinni (en vain löytänyt vielä mistään yhtään itseporautuvaa ruuvia, pitänee käydä lähirautakaupassa hakemassa yksi. Edellisten lisäksi, pitää myös ”tiivistää” huuvan ja muurin liitoskohtia, koska valo vuotaa kohtuu paljon läpi (huuva kun oli tehty suorakulmaan, mutta seinät eivät aivan sitä ole). Huuvan valo on aivan mahtava ja tuo kaivatun lisävalon, tuonne muuten niin pimeään nurkkaan.

20150421 - Rusina_keittio-1
Revitty listoitus ja suojakotelo osittain paikoillaan sähköjohtoja varten. Tähän vielä uudet listat päälle niin kelpaa minulle.
20150421 - Rusina_keittio-2
Huuvan valo, maatoistusjohto on vielä ruuvaamatta kiinni…
20150421 - Rusina_keittio-3
Valo päällä hämärässä, kuten huomataan valo vuotaa paikotellen hieman läpi, joten tiivistän nuo reunat tuolta takapuolelta.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *