Ilmanvaihto – Vaihe 4: Keskikerroksen ilmanvaihdon laajennus

Vihdoin sain aikaiseksi tilata ilmanvaihtoputkiston osia Turun LVI-Pisteestä, jotta saan tehtyä keskikerrokseen tuloilmapuolen kuntoon. Jäljelle jää vielä poistoilmakanavan vetäminen vessaan ja kellarin rapun yläpäähän, sekä tuloputken vetäminen vintille. Tällä hetkellä olohuone ja keskikerroksen makkari saa raikasta tuloilmaa, ja väliaikaisesti poistokanavan pää on eteisen puolella.Tätä urakkaa tehdessä, täytyy todeta että tuli valittua kohtuu ahdas paikka vedellä putkia 🙂 Samassa lokerossa yrittää saada kaksi kanavan päätä ulos, sekä putki kohti vinttiä, sekä poistoputki ulos kaapista.

20150924 - illmanvaihto-1
Tämä komero on ilmeisesti alunperin rakennettu sähkökaappia varten, jonka appiukko otti pois ja tilalle pistettiin pari jakorasiaa. Anyway kaapista oikealle menee tuloilmakanava olohuoneen puolelle ja putken takaa tuloilmaa pieneen makuuhuoneeseen, sekä pää odottamassa vintin ilmanvaihtoa. Ison putken takaa nousee myös kellarista pieni poistokanava vessan poistoa varten.
20150924 - illmanvaihto-2
Siellähän se näkyy, tosin jouduin käyttämään 90asteen metallisenmutkan, koska olin tilannut liian vähän osia (onneksi löytyi 1kpl 100mm 90 asteen metallimutkia kellarista). Eteisen puolelta on tarkoitus jatkaa putkivetoa vessaan ja kellarin rapun yläpäähän.
20150924 - illmanvaihto-3
Tulokanava entisen sähkökomeron toisella puolella – makuuhuoneessa.
20150924 - illmanvaihto-4
Tuloilmakanava olohuoneen puolella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *