Kodinhoitohuoneen ikkuna: Osa 1 – ikkunan asennus

Aiemmin tilasin kasan ikkunoita, jotka saapuivat tänään. Kaikki ikkunat paitsi yksi tulee vintille, joten asensin tämän yksinäisen ratsastajan, joka korvaa Finfoam-levyn kellarin kodinhoitohuoneessa. Vielä on jokin verran viimeisteltävää, kuten listoitusta yms…

IMG_0535
Kuormassa oli yksi vaurioitunut ikkuna, täytyy muistaa lähettää reklamaatio huomenna.
IMG_0537
Kuormallinen ikkunoita.
IMG_0538
Kellarin ikkuna paikoillaan.

Seuraavaksi edessä on listoitusta ja IV-kanavan ympäristön siistiminen. Tarkoitus on tasoittaa uretaanit, jonka jälkeen vetää pintaan Vetonitin MT (jota sain appiukon kylppäriremontista ylijäämänä). MT:n voisi vielä maalata kalkkimaalilla jossain vaiheessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *