Mittatilauskaappeja vessaan, vaatehuoneeseen ja eteiseen

Tilasin jo tovi sitten uusia kaappeja muutamaan eri huoneeseen, kun todettiin ettei kaupasta löytynyt sopivan kokoisia juuri tähän tarpeeseen. Vessaan tilattiin kapea kaappi, johon saa vessapaperia yms… Kellarin kodinhoitohuoneeseen tilattiin lipasto kuudella isolla laatikolla lasten vaatteita varten. Eteiseen tilattiin iso kaappi, isolla laatikolla keskuspölynimuria varten. 

Kaikki alkoi piirrustuksesta, jonka pohjalta pyysin tarjouksen jo aiemmin käyttämästämme Laitilan Erikoiskalusteesta. Kalusteiden runko on massiivikoivua, nupit ja vetimet samoja kuin mitä käytettiin keittiössä, laatikot ovat vanerista ja vetolaatikoissa hidastimilla olevat kiskot.

Piirrustus

Lipasto Kodinhoitohuoneeseen

IMG_0741 IMG_0742 IMG_0743 IMG_0753 IMG_0754

Vessan Kaappi

IMG_0864

Tätä tosin ei ole koottu, vaan odottaa nurkassa vessan valmistumista.

Eteisen iso kaappi laatikolla

IMG_0866 IMG_0867

One thought on “Mittatilauskaappeja vessaan, vaatehuoneeseen ja eteiseen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *