Vintin Rappu – Osa 3: Seinien panelointia (Päivitetty 4.7.2019)

Viime viikolla tuli haettua yli kilometri erilaisia seinäpaneeleita Aurasta (Tecdoma Oy) höyläämöltä. Nyt äitienpäivää edeltävänä lauantaina veljeni kanssa naputeltiin yksi seinä lähes kokonaan kuntoon. Paneeliksi valikoitui ns. siskonpaneeli, joka henkii talon aikakautta.

Toki aurasta tuli haettua myös kuistin katto ja seinäpaneelit, mutta yritetään tässä nyt kuitenkin keskittyä rappukäytävään.

Rappukäytävän paneloinnin alku.

Seuraavaksi olisi tarkoitus paneloida päätyseinä, kunhan saa vaan patterin pois seinästä, sekä toinen sivuseinä johon tarvitsisi saada sähköt rappusille ja kaide ennen panelointia.

Torstai (4.7.2019): Viime viikon perjantaina tuli rykäistyä päätyseinä kuntoon. Ensin torstaina otettiin Teemun kanssa patteri irti (aikasmoinen kokemus) ja perjantaina paneloitiin päätyseinä, sekä ripustettiin patteri paikoilleen.

Jäljellä on vielä jonkin verran tekemistä ennen kuin voi sanoa että tämä on valmis: 1) Kaide (pitää löytää joku joka tekisi sen), 2) Rappukäytävän yhden seinän panelointi (odottaa sitä kaidetta), 3) Listoitus (ikkuna ja katonrajat, alimman rapun etureuna).

Torstai (4.7.2019): Vii

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *