Julkisivumaalaus – 2020: Räystäs (vihdoin) ja eteläseinä huoltomaalaus

Tämä askare on odottanut tekijäänsä jo pitkään! Vuonna 2015 korjasin pohjoisräystään ja silloin jo tuli todettua että eteläseinällä pitää tehdä sama mahdollisimman pian… Viisi vuotta siinä meni! Ongelma on ollut, että eteläseinän kolmannes on niin korkealla, että sitä ei oikein ilman nosturia tee, joten sen vuokraus on ollut suurin hidaste.

Eli siis nosturin vuokraukseen! Konerent Oy:stä sain nosturin pihaan toimitettuna (Dino 160) yhdeksi päiväksi, ja siitä päivästä tulikin kiireinen! Päivän aikana korjasin räystään reunan, purin vanhan pois ja pistin uudet laudat tilalle, pesin ja kiinnitin rännit uusiksi, maalasin eteläseinän nosturin osuudelta, maalasin itäseinää nosturin osuudelta, kiinnitin vihdoin ikkunaan reunalaudat itäseinälle ja vaihdoin kulmalaudan itä/eteläkulmalta taloa… Eli paljon oli tekemistä yhteen päivään.

Nosturi tuli ja meni… Päivän aikana sain kuin sainkin seinät maalattua nosturinmitalta, vaihdettua koko eteläseinän räystäslaudat, sekä asennettua räystäskourun uudestaan. Eli kohtuu paljon tavaraa 🙂 Maalasin myös itäseinältä vähän seinää (nosturin mitalta), jotta kun vuoden kahden sisään kun huoltomaalaa muun talon, niin ainakin tuo osuus on jo tehty. Lisäsin myös kulmalaudat pätkälle joka puuttui pohjoisseinältä, niin ja tietty ne ikkunapielet + loput vihreät kulmalaudat saivat kyytiä nyt kun nosturi oli pihassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *