Vintin Rappu – Osa 5: Kaideseinän panelointi

Yksi seinä rappusista jäi paneloimatta, kun se jäi odottamaan että saataisiin kaide ensin paikoilleen. Nyt kun kaide tuli hankittua, ei ollut enää syitä olla paneloimatta seinää, joten ei muuta kuin tuumasta toimeen.

Seinä paneloitiin samalla iso-siskopaneelilla, jota on käytetty muuallakin rappukäytävässä. Panelointi oli kohtuu hidasta, koska jokainen paneli piti tehdä erikseen ja leikkailla rappusten mukaseksi jne… eikä tilannetta auta yhtään se, että talo on vanha eikä yhtään suoraa kulmaa siinä enää ole 🙂 Myös aiemmin hankitut LED-rappuvalot pääsivät loppulliseen muotoonsa asennettuna paneelien pintaan.

Seuraavaksi pitää vielä listoitus hoitaa loppuun, niin voi vihdoin sanoa että että vintin rappukäytävä on valmis!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *