Verstas – osa 6: Verstaan ovien maalaus ja valaisimien vaihto LED:hin

Loppukesästä maalasin verstaan ovet toiseen kertaan, oli sopivasti maalipöntössä oikean väristä ja laatuista maalia jäljellä. Samalla asenettiin autotallin puolelle valaisimet, sekä vaihdettiin verstaan valaisimet loisteputkista LED:hin.

Autotallin ovet

Ovet ovat jo aikoja sitten kertaalleen maalattu ja asennettu, mutta kuten tuli todettua saattui olemaan oikeanlaista maalia sopivasti jäljellä joten sudin ovet molemminpuolin toiseen kertaan. Täytyy sanoa että ovet näyttävätkin paljon paremmilta kunnollisen maalin alta, olisi pitänyt tehdä tämä jo aikoja sitten 🙂

Lisää ja uusia valaisimia autotalliin ja verstaaseen

Autotallinpuolella on ollut lähinnä yksi LED-valonheitin liiketunnistimella, mutta nyt kun se kärähti, niin ajattelin että asennetaan kerralla kunnon valaistusta. Joten autotallin puolelle tuli pistettyä 4kpl valaisimia jotka syttyvät niin ikään liiketunnistimella. Nyt kelkaa ihailla romun määrää ja hakea polkupyöriä pimeästä.

Valaisimet autotallin Toja-levykatossa.

Verstaan puolella vaihdettiin vanhat loisteputkivalaisimet, jotka eivät olleet pölynkestäviä myös samoihin LED-valoihin. Verstaaseen tosin piti tilata pari valaisinta lisää jotta saatiin riittävä määrä valoa aikaiseksi. Osa valaisimista odottaa yhä asentamista.

Valaisimet verstaan katossa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *