DIY: Puistonpenkki

Tilasin jo ainakin vuosi sitten valurautaiset penkinpäädyt ebay:sta UK:sta. Nyt vihdoin kun tilasin tavaraa terassia varten, otin kuormaan yhden 5m pitkän ~150mm leveän lämpökäsitellyn mäntylaudan, jonka pilkoin laudoiksi puiston penkkiini.

Laudoituksesta tuli liian harva, mutta se johtuu piheydestä, koska en halunnut käyttää enempää puutavaraa 🙂 Anyway laudat tuli sahattua halki, poikki jne.. reijitettyä pulteille ja maalattua Tikkurilan Unica (öljypohjaisella, eikä millään Akva-versiolla) maalilla siniseksi.

Kuten voi arvata, koska päädyt oli hankittu jo aikoja sitten, niin paikkakin tälle penkille oli olemassa, eli paraatipaikalle etupihalle. Penkille voi istahtaa ja katsella kosteikkoa ja siinä kasvavia rehuja 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *