Vintin Rappu – Pientä korjausta parin vuoden jälkeen

Vintin raput tuli tehtyä jo tovi sitten ja melkein heti sen jälkeen kolautin rapun etureunoja sieltä täältä, jonka takia maalia hieman räpsähti irti. Siivotessani autotallia löysin Betolux-purnukan jämät jolla raput ja kaiteet alunperin maalattiin 🙂 Purkin pohjalla, kovettuneen pintakerroksen alta löytyi vielä ehtaa tavaraa, joten ei muuta kuin paikkamaalaamaan tarvittavat kohdat. Koska raput on tietty käytössä piti merkata hyvin kohdat joissa on maalia, ettei ole pieniä maalisia jalanjälkiä ympäri kämppää.

Vintin raput merkattu ja maalattu. Pieniä kolhuja siellä täällä, mistä puu jo kurkisti läpi.

Muuten raput ovat pitäneet hyvin pintansa ja olen vieläkin hyvin tyytyväinen siitä miltä näyttävät ja sopivat hyvin talon henkeen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *