Lasiterassi – Osa 7: Lasiliukuovien tilaus (Päivitetty 19.3.2022)

Kerran vuodessa Willab Gardenilla on ollut -20% koko valikoimasta aina Helmikuun tienoilla. Nyt tuo tarjous osui Tammikuulle, joten ei muuta kuin tilaamaan liukuovet. Lasiterassin rungon aukot tehtiin pitkälti Willab Gardenin standardiovien mittojen mukaan, koska tämä tarjous on toistunut joka vuosi tähän asti 😀 Joten luotin että se tulee jälleen vuonna 2022 (ottaen huomioon, että terassi suunniteltiin jo 2019).

Terassissa on aukkoja jonkin verran, joten tilaus oli mielestäni kohtuu iso ja myös sen hintainen, siksi tässäkin projektissa on pyritty parhaalla mahdollisella tavalla pitämään kustannuksia kurissa, joten 20% on jo tuntuva alennus.

Ovia tosiaan tuli jokunen kappale, ja kauhulla odotan kun se tuohon pihaan viikolla 8 (suurinpiirtien) tipahtaa ja pitäisi lumessa nuo elementit jonnekkin varastoida odottamaan asennusta 😀 Lasiterassiin lasiovipaketteja tuli:
1kpl 4-osaisia 3m aukkoon.
1kpl 3-osaisia ~2m aukkoon.
2kpl 2-osaisia ~2m aukkoon.
2kpl 2-osaisia ~1,5m aukkoon.

Ennen ovien asennusta pitäisi tehdä vähän lattiaakin yms… joten heti kun säät sallii, pitää viimeistellä ulkoseinä ja tilata tarvittava materiaali lattian tekemiseksi. Lattiaan on ajateltu pistää vain vaneri + kuramattoa.

Lauantai (19.3.2022): Lasiliukuovet saapuivat helmikuun lopulla, onneksi pihassa oli sen verran jäätä että saatiin liukuovet suoraan varastoon pumppukärryillä, eikä tarvinnut yksitellen kanniskella päivän aikana.

Seuraavaksi sitten edessä olisi lattiatarvikkeiden tilaus ja lattian tekeminen, jotta pääsee liukuovia asentelemaan, niin ja tietty pitää viimeistellä vielä ulkopintaakin ennen lasien asennusta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *