Sähköauton lataus – Osa 3: Laitteiden asennuksen valmistelu ja asennus (Päivitetty 2.6)

Latauslaitteet tuli tilattua evlataus.fi:stä ja Artic EV:stä. Olisin tilannut molemmat evlatauksesta, mutta Copper SB oli sillä hetkellä ~60€ halvempi Artic EV:ssä. Mittari tuli postissa jo parissa päivässä EV-Latauksesta, joten ihan loistavaa toimintaa! Vielä tätä kirjoitellessa odotellaan wallboxia AEV:stä toimitettavaksi.

Asennus itsessään on meidän tapauksessa kohtuu yksinkertaista (jos tätä touhua voi yksinkertaiseksi sanoa 🙂 ). Autotallissa on jo 3x20A syöttö, joten tuosta napataan laturille oma syöttönsä, eli muutama metri paksua kaapelia tarvitaan ja yksi kytkentärasia. Verkkokaapelin (Mittarilta -> laturille) on enemmän askarreltavaa, kun pitää vetää kaapelia jonkin verran :).

1. Sähkönmittaus (EM340 MID)

Mittauskeskukseen tulee erillinen mittari sähkölaitoksen mittarin jälkeen, joka mittaa ulos ja sisään menevää sähköä. Tämä tieto sitten välitetään verkkokaapelilla laturille. Mittari saapui todella nopeasti ja siitä propsit EV Lataukselle!

Mittari odottamassa asennusta.

2. Wallbox Copper SB (Latausyksikkö)

Auton lataus suoritetaan sitten itse Wallboxin Copper SB vekottimella, joka yltäisi jopa 22kW latausnopeuksiin, jos vain pääsulakkeet antaisivat periksi.

Copper SB Latauslaite

31.5.2022 (Tiistai): Eilen tipahti saapumisilmoitus että kupari SB olisi noudettavissa, ja tiettyhän se piti heti käydä noutamassa 🙂 Pakettikin tuli availtua, jotta näkee mihin tuli ~900€ upotettua.

Appikin tuli ladattua, rekisteröityä ja wallboxi syötettyä sisään.

myWallbox appi, tosin ei vielä kovin käyttökelpoinen, kun wallboxia ei löydy 😀

Seuraavaksi sitten vaan asentelemaan seinäyksikköä ja kulutusmittaria asentelemaan paikoilleen.

3. Asennus

31.5.2022 (Tiistai): Aloitin päivää aiemmin hakemalla Bauhaussista leikkuupisteeltä jämäpalan vesivaneria (~21mm), jota on tarkoitus käyttää taustana latausyksikölle (jotta kaapeli ei krahnaa betoniseinään itseään rikki).

Seuraavaksi tosiaan edessä olisi sähkökaapelointia ja kytkentöjä, sekä suojaputkien asentelua.

2.6.2022 (Torstai): Työpäivän jälkeen päästiin vihdoin asennushommiin. Olin jonkin verran tehnyt jo pohjatöitä, kuten vetänyt verkkokaapelin sähkökaapille, sekä tietty laturin taustalevyn kiinnitys ja putkien kiinnikkeiden proppaukset yms… Verstaalle tuli jo oma syöttönsä 20A sulakkeilla, joten oli kohtuu helppoa napata laturille syöttö tuosta samasta letkusta joka jo autotalliin kulkee. Hankalin homma koko asennuksessa oli verkkokaapelin päiden tunkeminen pieniin mittarin reikiin oikeassa järjestyksessä oikeisiin paikkoihin 🙂 Muutoin asennus oli kohtuu yksinkertainen ja vaati enemmän ”rakennusosaamista” kuin muuta 🙂 Niin ja tietty ohjeidenlukutaitoa.

Asennuksen jälkeen tietty piti kokeilla appia heti kun virta alkoi virrata laturille. Itse sovellus oli tosiaan jo aiemmin tullut ladattua ja rekisteröinti hoidettua, ja tietty myös laturi oli jo lisätty (Sarjanumero ja PID numerot), joten nyt appi lähinnä etsi virroissa olevaa laturia. Sovellus on äärimmäisen yksinkertainen, avaa laturi, säädä ampeerit kohdilleen tai ajasta lataus ja lataa 🙂 Asetuksista sai kytkettyä PowerBoostin ja Eco-Smartin päälle.

Seuraavaksi pitäisi löytää joku sopiva uhri testaamaan laturia autollaan ja katsoa miten käy 🙂

Sivuhuomautus asennukseen. Sovelluksesta löysin ”MID Meter” option myös päivityksistä, ja jotenkin oletin että se pitää askarella myös käytöön jotta PowerBoost yms.. toimisi. Tämä aiheutti turhaan harmaita hiuksia kun laturi alkoi vilkuttamaan MID Erroria… auts, mikäköhän on pielessä. Täytyy todeta, että mielestäni Wallboxin dokumentit / ratkaisukuvat ovat vähän epäselviä, sillä pari tuntia ihmeteltyäni asiaa tajusin että, MID mittaus on tarkoitettu erillismittarille joka on suoraan laturin syötössä kiinni, eli sillä on tarkoitus mitata laturin kuluttamaa energiaa tarkasti. Kun tämän tajusin, poistin ko. konfiguraation ja ylimääräiset virheilmoitukset katosivat jne.. ja laturi ilmeisemmin näyttäisi toimivan ok. Eli eli, MID Meteria ei kuulu konfiguroida käyttöön, ellei omista 2kpl erillisiä mittauksia, joista toinen on valtakunnanverkon rajalla ja toinen wallboxin syötössä.

Toinen huomio asennuksesta oli itse appi ja laturin yhteistoiminta, se ei ihan toimi 🙂 Kun tietyn konfiguraation oli tehnyt, niin melkein parasta oli tappaa sovellus ja käynnistää se uudelleen jotta sai seuraavan tehtyä, sillä sovellus ei aina päivittänyt uusinta tilaa konfiguraatioiden seurauksena. Tuli myös kokeiltua tehdasasetusten palautus, laturin uudelleen käynnistystä ja softan päivittämistä pariin kertaan, kun taistelin ylläolevan MID Errorin kanssa. Kaikki tuntuu pelittävän tosi hyvin, kunhan välillä tosiaan antaa monoa sovellukselle jotta näkee menikö konffit läpi vai ei 🙂 Wifi:n konfigurointi on myös helppoa, mutta hidasta, eli siinä piti vaan malttaa odottaa että laturi saa wifi-konffit sisään ja kerrottua että nyt toimii, vei meinaan ainakin 2min tuon asettaminen ja siinä meinasi pariin kertaan jo loppua kärsivällisyys ”hajosko se taas? eikö vieläkään”.

Mutta siellä on ja tuenkin kanssa tuli juteltu (MID Errorin takia, tosin se tuli ratkaistua ennen kuin tuki vastasi, joka kyllä vastasi 2hr sisään mailista!) hekin totesivat että hyvin näyttää toimivan että kovaa ajoa vaan.

Mitäs tuosta nyt voi sanoa? Asennus ainakin on helppo, syöttö ja pari narua verkkojohtoa laturiin, niin avot. Vähän ”raksahommia” et kaiken saa kiinni. Ja sitten jos olisi kerran aiemmin tehnyt tämän ja jos dokumentaatio olisi ehkä aavistuksen parempi (ja tuotenimet helpompia, koska EM340 on MID-mittari (myyntinimessään), niin sitä jotenkin oletti että konffataan nyt sekin :D) niin olisi asentunut vielä helpommin. Oikeita kokemuksia voi kirjoitella sitten kuukausien päästä kun on oikeasti päässyt tätä käyttämään ja latailemaan jotakin, sillä tällä hetkellä näkee vain turkoosin ”ready to charge” valon 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *