Kodinhoitohuone/TEKN: Lattiavalu (Päivitetty 1.7.2013)

Perjantai – Lauantai

Perjantaina ja Lauantaina oli taas valupäivät, kellarissa valettiin lattiapintaa Tekniseen Tilaan ja Kodinhoitohuoneeseen. Perjantaina tehtiin Tekninen Tila ja Lauantaina Kodinhoitohuone. Betonia kului 2x 1000kg suursäkkiä ja 1kg pikkusäkki S100:sta.

29-6 Kellari-1
Teknisen Tilan lattiavalu
29-6 Kellari-3
Lattiavalu Kodinhoitohuoneessa ja tulevan sisäänkäynnin luona.
29-6 Kellari-2
Oikealle tulee ehkäpä koko seinän korkeat kaapistot, joihin upotetaan pesukone ja kuivausrumpu. Ja suoraan vanhaa tiiliseinää vasten tulee tasoa. Ehkä?

Sunnuntai

Sunnuntaina muurailtiin Eemelin kanssa Kodinhoitohuoneen ja Teknisen Tilan välistä tiiliseinää, sekä valmisteltiin Maantaina alkavaa Asbestipurkua. Tyhjensin myös loput lämpöverkon vedestä pois (koska asbestipurun yhteydessä pari putkea todennäköisesti katkaistaan 🙂 Vettä muuten tuli n.2 isoa laastipaljullista (olisikohan n.100-150L yksi paljullinen).

20130701 kellari-1
Hieman tärähti kuvatessa, mutta siinä sitä uutta/vanhaa seinää nyt alkaa syntyä (vanhoista tiilistä vanhalle paikalle). Vanhoja tiiliä tosin ei ole enää kuin n.1krs., jonka jälkeen täytyy lähteä tekemään uusista tiilistä loppu osa seinää…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *