Klapeja, kompostia ja Saumausta

Viikonloppu vierähti taas hikoillen. Lauantaina käytiin korjaamassa kummitädin metsästä muutama tuulikaato (koivu) talteen, noista puista osa oli notkunut maata vasten jo pari vuotta ja osa vähän tuoreempia. Käytännössä talteen saatiin kolme n.25cm halkaisijaltaa olevaa koivua ja pari pienempää riukua, puuta tästä määrästä silti syntyi yllättävän paljon. Eli ensin metsässä pätkittiin pölkyiksi, sitten Mikolta lainassa olevalla kärryllä vietiin mummilaan, jossa halottiin ja josta sitten saatiin n.45% mahtumaan kärryyn, jotka sitten tuotiin Turkuun. Turun päässä pinosin klapit kuivumaan Tammen juureen 🙂

20130901 Rusina-1
Tällainen toinen pitää siis vielä käydä hakeamassa ja pinota kauniisti, jonnekkin päin pihaa 🙂

Sunnuntaina oletin paikkojen olevan kipeänä eilisen puusouvin jälkeen, mutta yllätyksekseni vain jalkoja hieman kolotti, tosin kun aloin saumaamaan Teknisen tilan lattiaa kauppareissun jälkeen, tuli huomattua, että kyllä käsistäkin löytyi pari kipeää lihasta 🙂 Anyway, lattia tuli saumattua ja myöhemmin illalla vielä vedettyä silikonit kulmiin ja lattiakaivoon. Testasinpa myös lattiakaivon toimintaa (ensimäiseen kertaan) ja toimihan se (onneksi) 🙂 Tulipahan samalla päätettyä, että kylpyhuoneemme tulee laatoittamaan jokin kolmas osapuoli 😀

20130901 Rusina-3
Laatat saumattuna.

Sunnuntain päätteeksi, kyhäsin (joka kuvaa hyvin avokompostin ulkonäköä) avokompostin, jotta saa edellisen asukin kompostikasan jotenkin ojennukseen. Jäi tosin hieman lapioitavaa vielä tulevalle viikolle.

20130901 Rusina-2
Uusi ja vanha avokomposti.

Tulevasta viikosta kun on puhe, niin maanantaina on tarkoitus aloittaa käyttövesijakotukkien ja niihin liittyvät muut osaset. Tämä onkin vähään aikaan kallein investointi 🙂 Tosin Arton tulevat sähkötyöt menevät kyllä näiden ylitse…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *