Kuisti – Osa 7: Viimeistelyä (jälleen)

Kuistilla on pitkään ollut yksi läpi ilman karmilistoja, sekä kuistinpuoleiset kynnykset ovat jääneet kesken. Nyt kun tilasin kasan karmilistoja 1krs MH:ta ja vintin rappua varten, niin otin kuormaan myös kaksi käsittelemätöntä karmilistaa kuistia varten. Askartelin myös samaisen 1krs MH:n lattialaudoista kynnysten edessä olevan aukon päälle puulistat.

Samalla kun listoitin puuttuvia osia, maalasin aiemmista listoista vielä läpikuultavia valkoisia piiloon. Kynnysten eteen tulevan listan kiinnittämiseksi piti tehdä vähän pohjatöitä, koska luonnonkivipinnan ja kynnyksen välissä on kuilu. Kuilun päätin täyttää parilla puupalikalla, jotta päälle tuleva lista on tuettu molemmilta reunoilta (kynnyksen vierestä, sekä luonnokiven puolelta) tasaisesti. Palikan liimasin kiinni uretaanivaahdolla (jestas että on hyvää tavaraa 😀 ).

Tämän jälkeen pitää vielä siivota ja saada vihdoin kuistikahvilan kyltti kuntoon, että voisi sanoa että tämäkin koppi olisi valmis.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *